/

Αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ από το Propeller Club Πειραιά.

propeller-pyattΣε ένα κλειστό κύκλο, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Απριλίου το Propeller Club Πειραιά παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν του απερχόμενου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ.Τζέφρι Πάιατ.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος απονεμήθηκε στον πρέσβη τιμητική πλακέτα καθώς και πιστοποιητικό επίτιμου μέλους του Propeller Club Πειραιά.

Ο Πρόεδρος Κωστής Φραγκούλης ευχαρίστησε τον Πρέσβη εκ μέρους του Club για τη μεγάλη συμβολή του στην ενίσχυση των καλών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, αλλά και για τη συνεχή του υποστήριξη και παρουσία στο Propeller Club Πειραιά ως Επίτιμος Πρόεδρος τα σχεδόν 6 χρόνια της θητείας του στη χώρα μας. Παράλληλα του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη λαμπρή του σταδιοδρομία και εξέφρασε την πεποίθηση πως η σχέση και η συνεργασία του κ. Πάιτ με το Club θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
“Eίμαι βέβαιος πως μια νέα, πολύ σημαντική σελίδα στη σταδιοδρομία του κ. Πάιτ ξεκινάει σύντομα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκούλης “και πως θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε και να διατηρήσουμε τις άριστες σχέσεις μας με νέους, δημιουργικούς τρόπους”.