/

Χρήστος Σπανός (DODEKANISOS SEAWAYS): Εξυπηρετούμε 18 προορισμούς!

Στα σχέδια που έχει για την ανάπτυξη της DODEKANISOS SEAWAYS, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στη “δημοκρατική” της Ρόδου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Σπανός,

Ο κ. Σπανός μεταξύ άλλων είπε ότι τα τελευταία δύο χρόνια: «ανακαινίσαμε τα ταχύπλοα «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» και προχωρήσαμε σε ολική ανακατασκευή του πλοίου μας «Παναγιά Σκιαδενή», ένα project απαιτητικό και δύσκολο, που όμως το αποτέλεσμα μας έχει δικαιώσει. Επιπρόσθετα, διπλασιάσαμε την άμεση έκπτωση του προγράμματος πιστότητας Bonus Ways από 10% σε 20%, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανέβει και το νέο μας site.
Σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τροποποιήσαμε και εκλογικεύσαμε την υπηρεσία μεταφοράς δεμάτων με τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνουμε τους επισκέπτες των νησιών μας στις μετακινήσεις τους.
Πέρσι προσθέσαμε στο δίκτυο των προορισμών μας την Αστυπάλαια, συνδέοντάς την με τη Ρόδο, τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο και την Κω. Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική και φέτος επεκτείναμε τη σύνδεση αυτή και την ενώσαμε με τη Σάμο, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, την Πάτμο, τους Λειψούς, τη Λέρο και την Κάλυμνο.
Η εταιρία μας πλέον ταξιδεύει σε 18 μοναδικούς προορισμούς: Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη, Κω, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Αγαθονήσι, Αρκιούς, Ικαρία, Πάτμο, Φούρνους, Σάμο, Καστελλόριζο και Αστυπάλαια.
Στόχος μας είναι η δωδεκάμηνη σύνδεση της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων, των Αρκιών και της Θύμαινας. Με αυτόν τον τρόπο συνδέουμε και τα τρία διεθνή αεροδρόμια ως «κόμβους» για την εξυπηρέτηση των μικρότερων νησιών. Άλλωστε, από τότε που ξεκινήσαμε αυτή τη σύνδεση, θεωρούμε και αυτά τα νησιά Δωδεκάνησα”.

 

Διαβάστε εδώ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Σπανού