Το “ευχαριστώ” της Αμοργού στη Blue Star Ferries

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο σύλλογος Κάτω Μεριάς Αμοργου, στην BLUE STAR FERRIES με αφορμή τη “δράση” που πραγματοποίησε η εταιρεία στο νησί της Αμοργού στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.”

Αξιότιμε κ. Σακέλλη,
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας και σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε την Αμοργό για να πραγματοποιηθούν δύο τετράωρα σεμινάρια με θέμα “ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ” από την ΕΔΟΚ και το επιτελείο της.
Με τα σεμινάρια αυτά είχαν την ευκαιρία οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού μας να αποκτήσουν γνώση για βασικές πρακτικές αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Ο Σύλλογος μας, ήδη ενεργεί για να συσταθεί μια δυναμική εθελοντική ομάδα η οποία θα εκπαιδευτεί στο νησί από την ΕΔΟΚ, με απώτερο σκοπό την άμεση αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών.
Ελπίζουμε να αποκομίσατε τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους Αμοργιανούς και την φιλοξενία τους και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την άψογη συνεργασία και την σταθερή εμπιστοσύνη που δείχνετε στον Σύλλογο μας.
Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία για το μέλλον και γενικότερα σε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί από εσάς.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και κάθε καλό σε σας και στην οικογένεια σας.

 

Με τιμή και εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
ΛΩΛΗ-ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ