Στην Ελλάδα το GOLDEN FERRY. Συγκινητική υποδοχή από πλήθος κόσμου

Gol ferry5

Στα νερά του Πειραιά βρίσκεται από σήμερα το GOLDEN FERRY. Η νέα αγορά της Golden Star Ferries έφθασε σήμερα στον Πειραιά μετά από ταξίδι αρκετών ημερών από την Ιαπωνία. Στο ΝΜ Δραπετσώνας είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για την υποδοχή του νέου πλοίου. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι αδελφοί Στεφάνου που περίμεναν πως και πως το νέο τους καμάρι, αλλά και άνθρωποι της Golden Star Ferries. Σήμερα ήταν πραγματικά μια γιορτή για την ακτοπλοία μας καθώς μια παραδοσιακή ακτολοική εταιρεία υποδέχθηκε το νέο μέλος της. Με τον δικό του τρόπο έζησε αυτές τις στιγμές ο κ. Δημήτρης Στεφάνου καθώς δεν πήρε ούτε για ένα δευτερόλεπτο το βλέμμα του πάνω από την “κούκλα” του, την “κουκλάρα” του όπως την αποκαλούσε.

Το πανέμορφο Ιαπωνικό σκαρί μπήκε στο ΝΜ Δραπετσώνας με μια μακρόσυρτη σφυριξιά από τη μπουρού του και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά. Γεμάτοι χαρά, και περήφανοι για το πλοίο τους, οι αδελφοί Στεφάνου έγιναν ένα με τον κόσμο που περίμενε το πλοίο μεταδίδοντας τους τα συναισθήματα και τη συγκίνηση τους. Είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις πλοιοκτήτη τόσο “ερωτευμένο” με το πλοίο του. Μέσα σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα, το GOLDEN FERRY έριξε άγκυρα για πρώτη φορά σε Ελληνικό λιμάνι. Με τον καπτα Κώστα Τζώρτζη, που συνόδευσε το πλοίο στην είσοδο του στο ΝΜ Δραπετσώνας να βρίσκεται στην πρύμνη, το GOLDEN FERRY έδεσε λίγο πριν τις 13:00. Μετά την πρόσδεση του πλοίου είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου και μαζί μας θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από το εσωτερικό του πλοίου μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που θα ακολουθήσουν αύριο.

Το GOLDEN FERRY ναυπηγήθηκε το 1995 και έχει μήκος 121μ και πλάτος 20μ και θα υποστεί μεγάλης έκτασης μετασκευή η οποία αρχικά ήταν σχεδιασμένο να πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία, όμως τελικά η μετασκευή του θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, σε ΝΜ Δραπετσώνας και ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και θα κοστίσει περίπου 15 εκ. Ευρώ. Αυτό είναι λοιπόν το νέο καμάρι των αδελφών Στεφάνου και το νέο στολίδι του λιμανιού της Ραφήνας που θα συνδέσει το λιμάνι της Α. Αττικής με την Άνδρο, την Τήνο και τη Μύκονο. Καλά ταξίδια να έχουν πλοίο και πλήρωμα.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του πλοίου και την υποδοχή.

Gol ferry1 Gol ferry2 Gol ferry3 Gol ferry4 Gol ferry6

Gol ferry7 Gol ferry8 Gol ferry10 Gol ferry12 Gol ferry13

Gol ferry9  Gol ferry11  Gol ferry14