/

Στη ΝΕΖ το νεοαποκτηθέν πλοίο της Saos Ferries

saosferriesΣτην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, βρίσκεται σύμφωνα με το marine traffic το νεοαποκτηθέν πλοίο  «MISHI» της SAOS FERRIES. Το πλοίο θα μετασκευαστεί κυρίως εσωτερικά, χωρίς να αλλάξει τις κύριες γραμμές του ώστε να μεταφέρει εκατόν πενήντα ΙΧ αυτοκίνητα και επτακόσιους επιβάτες.

Νωρίτερα στα μέσα Νοεμβρίου η Saos Ferries με μία ανάρτηση της στο facebook μας προέτρεπε να προτείνουμε όνομα για το νέο της πλοίο. Έγραφε  η εταιρεία:

“ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ‘’MISHI’’ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!
Το νεοαποκτηθέν πλοίο της SAOS FERRIES ταξιδεύει αυτήν την στιγμή με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Εχει διανύσει χιλιάδες μίλια έχοντας κάνει στάσεις ανεφοδιασμού στην Μανίλα και Σιγκαπούρη. Επόμενες στάσεις του, ειναι το Κολόμπο της Σρί Λάνκα και η Τζέντα. Στην συνέχεια μέσω Σουέζ θα έρθει στην Ελλάδα!
Στον Πειραιά θα μετασκευαστεί κυρίως εσωτερικά, χωρίς να αλλάξει τις κύριες γραμμές του ωστε να μεταφέρει εκατόν πενήντα ΙΧ αυτοκίνητα και επτακόσιους επιβάτες.
Ειναι καιρός λοιπόν να του δώσουμε ενα σωστό όνομα!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΝΟΙ ΜΑΣ!
Προτείνεται μας ονόματα στέλνοντας μηνύματα στο messenger
Ο νονός το όνομα του οποίου θα επιλεγεί θα ταξιδεύει δωρεάν με το πλοίο μαζι με το αυτοκίνητο του και την οικογένεια του (τεσσερα μέλη) για όσο αυτό θα ανήκει στην εταιρεία μας. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι του ενός, που θα προτείνουν το όνομα που θα επιλεγεί, θα γίνει κλήρωση.
Το βίντεο ειναι απο την Μανίλα”.
δείτε εδώ
https://www.facebook.com/2006129432998137/posts/3054225358188534/