Γ. Στεφάνου και Μ. Ηλιόπουλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ραδιόφωνο (video)

Στεφάνου

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στην εκπομπή “Άδραξε τη μέρα” του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107,5, οι πλοικτήτες Γιώργος Στεφάνου της Golden Star Ferries και Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets.

Πρώτος βγήκε στον αέρα της εκπομπής του κ. Νικόδημου Λιανού ο κ. Στεφάνου, ο οποίος δικαιολόγησε τη θέση που κρατά η εταιρεία του και επιτέθηκε στον υπουργό ναυτιλίας κατηγορώντας τον για αδιαφάνεια και για παρεμβατική συμπεριφορά στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Μάλλιστα συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο υπουργείο ναυτιλίας, με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ και υπουργείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Τόνισε πως η Golden Star Ferries αλλά και άλλες εταιρείες, δυσκολεύονται να περάσουν τις τροποποιήσεις που ζητούν σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που περνούν τα δρομολόγια και τις αλλαγές που ζητούν χωρίς καμία δυσκολία.

Ο κ. Στεφάνου επίσης αποκάλυψε οτι ο υπουργός δεν έχει ενημερώσει ως ώφειλε τις εταιρείες για τον λόγο που δεν έχει εγκρίνει τα δρομολόγια.

Κλείνοντας, ο κ. Στεφάνου δήλωσε πως από τη στιγμή που η Golden Star Ferries ζήτησε να βάλει το Superrunner στη γραμμή Ηρακλείου – Κυκλάδων, κάποιοι άρχισαν να ενοχλούνται.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Ηλιόπουλος που απάντησε στον κ. Στεφάνου λέγοντας πως ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries λέει ψέμματα.

Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγόρησε ξανά και τον Δήμαρχο Ανάφης οτι ενώ γνώριζε πως η Seajets θα εκτελέσει 2 δρομολόγια προς Ανάφη, εκείνος το απέκρυψε για λόγους προσωπικού συμφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε οτι ο κ. Ρούσσος αντέδρασε τόσο έντονα καθώς είναι πιθανό να έχει συμφέρον από τις προμήθειες των εισιτηρίων. Όσο για τον κ. Στεφάνου, ο κ. Ηλιόπουλος αντέκρουσε όσα είπε ο πρώτος για την ώρα αναχώρησης του πλοίου της Golden Star Ferries από το Ηράκλειο επικαλούμενος την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και τα έγγραφα που έχει καταθέσει η Golden Star Ferries στο υπουργείο.

Ο κ. Ηλιόπουλος στη συνέχεια μίλησε για την προσφορά της Seajets στα νησιά του Αιγαίου, τη Σαμοθράκη αλλά και για τη δωρεάν μεταφορά μεταναστών. Κλείνοντας τόνισε πως ο ανταγωνισμός ζηλεύει τη Seajets, οχι μόνο για την προσφορά της στην Ελληνική κοινωνία αλλά και λόγω των διακρίσεων που έχει λάβει τόσο η ίδια όσο και τα πλοία της.

Ακούστε αναλυτικά τις τοποθετήσεις και των δύο πλοιοκτητών στα βίντεο που ακολουθούν.

[youtube id=”0NVRThdTb7A” autoplay=”no”]

[youtube id=”VSeExvOB9Xk” autoplay=”no”]