Πρώτη άφιξη του PAROS JET στο νησί του

Την πρώτη του άφιξη στο λιμάνι της Πάρου πραγματοποίησε στις 20:50 το PAROS JET. Το ταχύπλοο της Sea Jets προερχόμενο από Πειραιά και με επόμενους προορισμούς, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό, πέρασε τον Άγιο Φωκά λίγο μετά τις 20:30 και λίγα λεπτά αργότερα έδεσε στην Παροικιά. Το πλοίο υποδέχθηκε αρκετός κόσμος καθώς και ο κεντρικός πράκτορας της Sea Jets στην Πάρο κ. Νίκος Πώλος ο οποίος δήλωσε:

 “Καλωσορίζουμε σήμερα στο λιμάνι μας το Paros Jet. Εύχομαι καλή και αποδοτική σεζόν και καλα ταξίδια στο πλήρωμα του πλοίου.  Η κίνηση της εταιρείας να επιλέξει το όνομα του νησιού μας, μας τιμά και πιστεύω οτι ο κόσμος του νησιού θα αγκαλιασει το πλοίο και θα το προτιμήσει για τα ταξίδια του.”

Το Paros Jet είναι το πέμπτο κατά σειρά με το ονομα του νησιού της Παρου μετα το θρυλικό “Πάρος” το πορτοκαλί,  τα “Πάρος Εξπρές” και “Εξπρές Πάρος ” της Παριανης “Εκατονταπυλιανη ΝΕ” και βέβαια το Blue Star Paros! Και έβδομο που τιμά το νησί αν υπολογίσουμε τα Παναγία Εκατονταπυλιανη και Παναγία Πάρου! Καλά ταξίδια!

20150813 214241  20150813 214149

Κείμενο και φωτογραφίες: Σπύρος Μαυρής.