Παναγία Τήνου: Δείτε live την τελευταία αναχώρηση του από τον Πειραιά

Ευτυχώς η τεχνολογία μας προσφέρει δυνατότητες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Μία από αυτές είναι και οι web cameras που μας προσφέρουν εικόνα από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Σήμερα, επιλέξαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας και να δούμε live εικόνα, από το λιμάνι του Πειραιά. Για όλους τους καραβολάτρες, σήμερα είναι μια περίεργη ημέρα. Ένα από τα τελευταία παραδοσιακά σκαριά της Ελληνικής ακτοπλοίας, το Παναγία Τήνου ή Άγιος Γεώργιος όπως το αγαπήσαμε όλοι, αφήνει για τελευταία φορά πίσω του το λιμάνι του Πειραιά.

Ύστερα από μια περίοδο παροπλισμού δυο ετών και σχεδόν 10 μήνες, μισοβυθισμένο στο λιμάνι του Πειραιά, το Παναγία Τήνου, οδεύει προς μία μουντή και απρόσωπη παραλία της Τουρκίας για να αντιμετωπίσει τον μαρτυρικό θάνατο από τη φλόγα του διαλυτή.

Η διαδικασία απομάκρυνσης του πλοίου, ξεκινάει στις 08:00 σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΛΠ. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε το περήφανο αυτό σκαρί, να αναχωρεί και πάλι όρθιο από τον Πειραιά. Για το τελευταίο του δρομολόγιο..

Καλό σου ταξίδι..

Δείτε live εικόνα κάνωντας κλίκ..  camera 1  camera 2  camera 3

φωτογραφία: kathimerini.gr