/

Νέο ro-ro του Grimaldi στην Αδριατική

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ένα ακόμη ro-ro θα απασχολεί στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα ο όμιλος Grimaldi αυξάνοντας σε τρία τον συνολικό αριθμό των πλοίων. Όπως ανακοίνωσε ο Ιταλικός όμιλος το  Eurocargo Cagliari από τις 4 Μαίου θα δρομολογηθεί μαζί με τα ήδη δρομολογημένα Eurocargo Alexandria και Eurocargo Genova.

Το Eurocargo Cagliari έχει μεταφορική ικανότητα 3.850 γραμμικών μέτρων (250 ρυμουλκούμενα). Όπως τα δύο πλοία που έχουν ήδη δρομολογηθεί στην γραμμή, φέρει ιταλική σημαία και είναι εξοπλισμένο με συστήματα καθαρισμού καυσαερίων για τη μείωση των εκπομπών θείου και σωματιδίων.

Με την εισαγωγή του τρίτου πλοίου στη γραμμή, ο όμιλος Grimaldi θα προσφέρει επιπλέον αναχωρήσεις από Πάτρα προς Μπάρι και Βενετία (Τετάρτη στις 8.00 π.μ.), από Βενετία προς Μπάρι και Πάτρα (Παρασκευή στις 6.00 μ.μ.), από Μπάρι προς Πάτρα (Σάββατο στις 6.00 μ.μ.) και από Μπάρι προς Βενετία (Πέμπτη στις 4.00 π.μ.). Συνολικά, θα παρέχει οκτώ δρομολόγια την εβδομάδα από κάθε ένα από τα τρία λιμάνια.

Η ανάπτυξη ενός τρίτου πλοίου στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα είναι η απάντηση του Ομίλου Grimaldi στην ανάγκη για πιο συχνές, αποτελεσματικές και οικολογικά βιώσιμες υπηρεσίες μεταφορών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, Emanuele Grimaldi. Αυτή η επιλογή επιβεβαιώνει όχι μόνο τη δέσμευση προς τους πελάτες μας, αλλά και την υψηλή εμπιστοσύνη μας στις δυνατότητες των λιμανιών της Αδριατικής που εξυπηρετούνται από τη γραμμή.