/

Μέχρι 50.000 επιβάτες μετακινήθηκαν από την SeaJets στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σποράδες

 

seajets-sporades0002Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώνονται τα επιδοτούμενα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες (Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο) με τη σεζόν να θεωρείται πολύ καλή ενώ όλοι ευελπιστούν η σύνδεση να συνεχιστεί και του χρόνου να αρχίσει νωρίτερα και να πάει ακόμη καλύτερα.

Πιστεύουμε ότι ήταν μια πολύ καλή σεζόν σύμφωνα πάντα και με τα δεδομένα που επικράτησαν λόγω κορωνοϊού δήλωσε ο κ Βασίλης Αδάμης από το Εμπορικό Τμήμα της SEA JETS στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε η SEAJETS και η πλοιοκτήτρια εταιρία την Πέμπτη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπροστά από το ταχύπλοο PAROS Jet για την ολοκλήρωση της σύνδεσης. Περίπου 40-45.000 επιβάτες εκτιμάται ότι θα έχουν μετακινηθεί το χρονικό διάστημα από την έναρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου μέχρι το τέλος του (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) και περίπου 6.000 αυτοκίνητα.

Για δικαίωση της προσπάθειας όλων των φορέων της πόλης έκανε λόγο η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ Βούλα Πατουλίδου σημειώνοντας ότι η σύνδεση ήταν απαραίτητη.

Περισσότερα https://www.typosthes.gr/thessaloniki/261957_me-hamogela-oloklironetai-i-aktoploiki-syndesi-thessalonikis-sporadon