Ο Μάριος Ηλιόπουλος απαντά….

Seajets, Μάριος Ηλιόπουλος

Δηλώσεις στο enandro.gr έκανε ο πλοιοκτήτης και ιδιοκτήτης της Seajets κ. Μάριος Ηλιόπουλος σχετικά με το όσα συμβαίνουν στην ακτοπλοϊα τις τελευταίες ημέρες.

«Θεωρώ όχι σωστό το ότι όταν γινόταν ο αναβρασμός δηλώσεων δεν με πήρατε τηλέφωνο  να εκθέσω τις απόψεις μου. Δεν θα μπω αυτή τη στιγμή σε μια διαδικασία να γίνω κομμάτι ενός θεάτρου του παραλόγου. Σε μια διαδικασία όπου όλοι λίγο ή πολύ  παίζουν θέατρο χωρίς να έχουν κάποιο στήριγμα από τα νόμο, από την λογική και την ουσία.

Ο δήμαρχος Άνδρου κ. Λότσαρης παίζει θέατρο δηλώνοντας  πως “δήθεν” θα χάσει η Άνδρος τα βαπόρια της. Ο πρώην δήμαρχος κ. Σουσούδης παίζει το ίδιο θέατρο γιατί δυστυχώς δεν κατάφερε να γίνει δήμαρχος. Ο κ. Παναγιωτάκης παίζει το δικό του θέατρο γιατί σώνει και καλά ψάχνει παραθυράκι για να καταπατήσει το νόμο που διέπει την ακτοπλοΐα. Ο κ. Στεφάνου απειλεί ότι θα αποσυρθεί από την ακτοπλοΐα για μια μικρή μεταβολή ωραρίου που δεν του δώσανε στην Κρήτη και η οποία δεν είναι σύμφωνη με νόμους και κανόνες. Και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Σακέλλης – που δήθεν εκπροσωπεί με ίσους όρους τα μέλη της Ένωσης – παίζει το δικό του θέατρο πράττοντας με δύο μέτρα και δυο σταθμά.

Η Seajets ήταν, είναι και θα είναι παρούσα και θα στηρίζει το Αιγαίο και τις νησιωτικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους. Για απάντηση δε στο θέατρο που παίζουν δηλώνει ότι θα αναλάβει την εξυπηρέτηση όποιου νησιού εκβιάζεται από πλοιοκτήτες που λένε πως θα αποσύρουν τα δρομολογημένα πλοία τους και θα προσλάβει όλα τα πληρώματα που πιέζονται ότι θα απολυθούν ομαδικά και θα μείνουν χωρίς δουλειά…

Καλημέρα στο Αιγαίο, στην ακτοπλοΐα μας, στις νησιώτικες κοινωνίες και σε όλα τα πληρώματα που επάξια ταξιδεύουν τα πλοία του Αιγαίου…»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Δεν πήραμε κανένα τηλέφωνο όταν ξέσπασε η αναταραχή στην ακτοπλοΐα. Μας ειδοποίησε ένας εκ των ενδιαφερομένων με σχετικό μήνυμα και μετά έφτασαν τα δελτία τύπου. Στη συνέχεια πήραμε πολλούς τηλέφωνο για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Πολύ σωστά παρατηρεί ο κ. Ηλιόπουλος πως αυτόν δεν τον πήραμε τηλέφωνο. Όμως, να που μας πήρε ο ίδιος ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος και αμέσως συμφωνήσαμε – όπως ήδη δημοσιεύσαμε – να μιλήσει στο Εν Άνδρω.  Και σήμερα έστειλε την παραπάνω δήλωση την οποία και δημοσιεύουμε με την ελπίδα η ακτοπλοΐα μας να πλεύσει σε πιο ήρεμα νερά για το καλό των νησιών μας και της Άνδρου.

enandro.gr