/

Καθελκύστηκε το πλοίο Πρωτοπόρος XVI

Πρωτοπόρος XVI
Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα Ναυπηγεία Ατσαλάκη στο Πέραμα, η καθέλκυση του πλοίου Πρωτοπόρος XVI της εταιρείας Tsokos Lines.

Πρόκειται για ένα αμφίπλωρο πλοίο μήκους 100 μέτρων και 18 μέτρων πλάτους, υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, ενώ πρόκειται για το δέκατο εκτο πλοιο μέσα σε ένδεκα χρόνια, που κατασκευάζεται εξολοκλήρου από ελληνικό ναυπηγείο, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να δείχνει για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη της σε πιστοποιημένα προϊόντα ελληνικών εταιρειών και εργασίες από εξειδικευμένα ελληνικά συνεργεία.

 [youtube id=”rjhKq3nj3H4″]
Στην καθέλκυση, λόγω των μέτρων ασφάλειας και υγείας που τηρήθηκαν (COVID-19), παρευρέθηκαν η οικογένεια Τσώκου, εκπρόσωποι του ναυπηγείου και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γεώργιος Παπαμανώλης.
Ο Ευάγγελος Τσώκος και η Tsokos Lines έχουν ήδη τιμηθεί από το ΒΕΠ σε αναγνώριση της εξαίρετης επιχειρηματικής τους δράσης και της εμπιστοσύνης τους, τόσο στα ναυπηγεία του Περάματος όσο και στους Έλληνες κατασκευαστές πιστοποιημένων προϊόντων.
Φωτό: Γεώργιος Παπαμανώλης – Ευάγγελος Τσώκος
πηγή : https://westatticatoday.gr/