Καλό Πάσχα… με Highspeed 4

Τα «ευνοημένα» νησιά της Hellenic Sea Ways για τις ημέρες του Πάσχα είναι η Νάξος Πάρος Ίος και Σαντορίνη αφού είναι τα μοναδικά που θα πιάνει… λιμάνι το High Speed 4.

Αντίθετα τόσο η Σύρος-Τήνος-Μύκονος όσο και οι Δυτικές Κυκλάδες φέτος το Πάσχα μένουν χωρίς ταχύπλοο…

Καθημερινή σύνδεση λοιπόν με τον Πειραιά θα έχει η Νάξος από τις 6 Απριλίου έως τις 22 του ίδιου μήνα με το ταχύπλοο της Hellenic Sea Ways, High Speed 4 το οποίο δρομολογείται ενόψει του Πάσχα.

 

Το High Speed 4 θα ξεκινάει από τον Πειραιά στις 07:30 από τον Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα (για τα δρομολόγια αναλυτικά κλικ εδώ).

Η τιμή του εισιτηρίου για Νάξο θα είναι ελαφρώς… πιο τσουχτερή από πέρυσι (Πάσχα 48 ευρώ, καλοκαίρι 50 ευρώ).

Φέτος λοιπόν οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής : Οικονομική θέση 51ευρώ, business 58, VIP 68 ευρώ και για τα Ι.Χ αυτοκίνητα 58, φορτηγά 79, και μοτοσυκλέτες 22 ευρώ (για τις τιμές αναλυτικά κλικ εδώ).

 

Από 23 Απριλίου έως και 14 Ιουνίου το High Speed 4 θα κάνει ένα δρομολόγιο την εβδομάδα κάθε Παρασκευή από τον Πειραιά στις 07:30 για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα. Θα παραμένει στη Σαντορίνη έως την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 όπου θα επιστρέφει  Ίο-Νάξο (αναχώρηση 18:35)-Πάρο Πειραιά.

Σύντομα η εταιρία θα ανακοινώσει και τα καλοκαιρινά δρομολόγια.

 

Σε ότι αφορά τώρα το Flying cat 4 από τις 6 Απριλίου έως 22 Απριλίου θα εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο-Θήρα-Ίος-Πάρος-Μύκονος και επιστροφή κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή 

Επίσης από 23/4 έως 30/4 θα κάνει το δρομολόγιο κάθε Τρίτη, Παρασκευή Κυριακή και από την 1η Μαΐου έως 14 Ιουνίου καθημερινά. (αναλυτικά κλικ εδώ).

 

Η δυσάρεστη πάντως είδηση είναι ότι το Super Ferry ΙΙ δεν ξεκινάει τα δρομολόγιά του από τη Ραφήνα το Πάσχα όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά αρχές καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου!

Πηγή : www.naxosnow.gr