Η MAGIC SEA FERRIES στις Σποράδες με το CAT I

magicΗ MAGIC SEA FERRIES ανακοινώνει τη δρομολόγηση του CAT I, στις 4 Ιουνίου 2022, στη γραμμή Άγιος Κωνσταντίνος – Σποράδες.
Με μεταφορική ικανότητα 1.000 επιβατών, εκ των οποίων 36 σε Business class, 59 σε Premium Economy και 905 σε Economy, καθώς και 200 οχημάτων, το CAT 1 είναι ένα υπερσύγχρονο καταμαράν με υπηρεσιακή ταχύτητα 30 kn.
Η δρομολόγηση του CAT I έρχεται να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στις θαλάσσιες μεταφορές, μεταφέροντας επιβάτες καθημερινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Σκιάθο σε 2 ώρες και 5 λεπτά, στη Σκόπελο σε 3 ώρες και 5 λεπτά και στην Αλόννησο σε 3 ώρες και 45 λεπτά, άνετα και ευχάριστα.
Η MAGIC SEA FERRIES και το CAT I προσφέρουν σε όλους τη δυνατότητα να αποδράσουν με ευκολία στο όμορφο νησιωτικό σύμπλεγμα. Η σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας με τις Σποράδες, με ένα ταχύτατο καταμαράν, προσφέροντας γρήγορες και άνετες μετακινήσεις, όχι μόνο καλύπτει ένα κενό που έπρεπε να αντιμετωπιστεί, αλλά και εκσυγχρονίζει τον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών στην Ελλάδα με σοβαρότητα και αξιοπιστία, προσβλέποντας στην εμπιστοσύνη των επιβατών.
Αυτό το καλοκαίρι, οι Σποράδες θα είναι πιο κοντά από ποτέ.