Η ANEK LINES ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

 

Η ΑΝΕΚ LINES, σας ταξιδεύει από και προς τα “εορταστικά” Χανιά, τις ημέρες των δώρων και των ευχών, με γιορτινά πακέτα προσφορών, που ισχύουν έως και τις 12 Ιανουαρίου 2014.

Ταξιδέψτε από και προς τα λαμπερά Χανιά, τα γεμάτα φώτα και στολίδια, επισκεφθείτε την διάσημη Δημοτική Αγορά της Πόλης, που περιμένει τους επισκέπτες ντυμένη στα καλά της, τρέξτε παρέα με εκατοντάδες κατακόκκινους Άγιο-Βασίληδες, περπατήστε στο Παλιό Λιμάνι, ακούγοντας κάλαντα και απολαμβάνοντας παραδοσιακά μελομακάρονα και ντόπιες λιχουδιές. Ζήστε την παραμονή των Χριστουγέννων, στη σπηλιά του Αϊ Γιάννη στην Μαραθοκεφάλα Κισάμου, την αναπαράσταση της φάτνης όπου γεννήθηκε ο Χριστός με πρόβατα, βοσκούς φωτιές, σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή της σπηλιάς. Οι τολμηροί, μπορείτε να εκδράμετε, εκτός πόλεως, στο συνήθως χιονισμένο Ομαλό ή να ανακαλύψετε, μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή, τον ιστορικό Θέρισο.

Το ραντεβού στα Χανιά γίνεται πραγματικότητα, με την ΑΝΕΚ LINES να ταξιδεύει ανελλιπώς για πάνω από 40 χρόνια, παρέχοντας ειδικές προσφορές και σημαντικές εκπτώσεις στο επιβατικό κοινό.

Έτσι και για όσους προγραμματίσουν το ταξίδι τους στα Χανιά έγκαιρα, η ΑΝΕΚ LINES παρέχει Χριστουγεννιάτικες Προσφορές έως τις 12 Ιανουαρίου 2014.

Οι τιμές των γιορτινών πακέτων έχουν ως εξής:

* 90 € για 1 επιβάτη (σε deck) και 1 Ι.Χ.

* 173 € για 2 επιβάτες (σε AB2) και 1 Ι.Χ.

* 196 € για 3 επιβάτες (σε AB3) και 1 Ι.Χ.

* 197 € για 4 επιβάτες (σε AB4) και 1 Ι.Χ.

* 185 € για 2 επιβάτες (σε A2) και 1 Ι.Χ.

* 202 € για 3 επιβάτες (σε A3) και 1 Ι.Χ.

* 205 € για 4 επιβάτες (σε A4) και 1 Ι.Χ.

Τα γιορτινά πακέτα προσφορών ισχύουν για ταξίδια μονής διαδρομής, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν μπορούν να συνδυασθούν με τις υπόλοιπες Εμπορικές Εκπτώσεις της γραμμής Χανίων.

Περισσότερη συζήτηση στο forum του [email protected]