Η ΑΝΕΚ LINES Μεγάλη Αρωγός της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων» & του «Σώματος Ελλήνων

Για μία ακόμα φορά η ANEK LINES πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κρητικών σωματείων & φορέων του τόπου και απλόχερα φιλοξένησε στα πλοία της σημαντικές εκδηλώσεις. 

 

Συγκεκριμένα :

 

– Εκατοντάδες Κρήσσες, Κρήτες, και φίλοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κατέκλυσαν, την Κυριακή 16/1, στο λιμάνι του Πειραιά, το πλοίο ΚΡΗΤΗ ΙΙ, της ΑΝΕΚ LINES, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΚΣ, κος Αντώνης Κλαουράκης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES για την απλόχερη φιλοξενία και την αρωγή της στο ημερολόγιο της Ομοσπονδίας για το 2011 με τίτλο: «Ιχνηλατώντας την Κρητική Παράδοση στο χθες και το σήμερα» και ευχήθηκε για το νέο έτος.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των πολιτικών και των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, οι οποίοι σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ευχήθηκαν για την νέα χρονιά & συνεχάρησαν την Ομοσπονδία για τις προσπάθειες που καταβάλει να κρατήσει ζωντανή την ιστορία της Κρήτης.

Στην συνέχεια επίσημοι και παρευρισκόμενοι, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής του λυράρη Μιχάλη Αλεφαντινού, απόλαυσαν το παραδοσιακό πιλάφι, και τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε η ΑΝΕΚ στα πλαίσια της πατροπαράδοτης Κρητικής Φιλοξενίας.

>>>>>>>> 

– Ωστόσο, την ΑΝΕΚ LINES επέλεξε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ & συγκεκριμένα η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 16/1 στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ Ι», στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του πολιτικού χώρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι πολλοί φίλοι των Προσκόπων απόλαυσαν την φιλοξενία της ANEK LINES, ανταλλάσοντας ευχές, με κέφι και συχνές αναφορές στην «προσφορά», δεδομένου ότι το 2011 είναι έτος Εθελοντισμού.

 

***

 

 

Επισυνάπτονται οι εξής φωτογραφίες :

 

Φωτό Νο 1: Ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων & Αλιείας κος Γιάννης Διαμαντίδης κόβει χαμογελαστός την πίτα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων

 anke1

Φωτό Νο 2: Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ, κος Γιώργος Κατσανεβάκης, στην εκδήλωση της ΠΟΚΣ απευθύνει τις ευχές του.

 anek2

Φωτό Νο 3: Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η ΠΟΚΣ τίμησε τον πλοίαρχο του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» κ. Χαράλαμπο Πετρά με μία ασημένια εικόνα.

 anek3

Φωτό Νο 4: Όμορφα Κρητικόπουλα ξεσηκώνουν τον κόσμο με το χορό τους

 anek4

Φωτό Νο 5: Ο Προϊστάμενος του Πρακτορείου της ΑΝΕΚ LINES στο Ηράκλειο κος Γιώργος Δημάκης την ώρα που παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Ηρακλείου κο Απλαδενάκη Μανώλη.

 anek5