Δρομολόγηση ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ

Σχετικά με  δημοσιεύματα σε διαφορά site που ανέφεραν ότι το πλοίο δρομολογείται στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΙΓΙΝΑ-ΜΕΘΑΝΑ-ΠΟΡΟ για αποκατάσταση της αληθείας αναφέρω τα εξής.

Η εταιρεία μας έχει υποβάλει ετησία δρομολόγηση στην ανωτέρω γραμμή από 1-11-16 έως 30-10-17 την οποία και θα εκτελέσει κανονικά. Όμως επειδή το πλοίο το παραλάβαμε από την ΝΕΛ με τεραστία οικονομικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς ακολουθούν το πλοίο αλλά και της μεγάλης απεργίας των δικηγορων,ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερούν  και τις εκτεταμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν και υπολογίζουμε ότι θα είναι έτοιμο από τα μέσα Ιουνίου και μετά. Ζητήσαμε την έκτακτη δρομολόγηση του από τα μέσα Ιουνίου έως 31-10-16 σαν επί πλέον 4 μήνες της ετησίας δρομολόγησης, για κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών λόγω της αποδρομολογησης του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ.

Η απόφαση του ΣΑΣ δέχθηκε την έκτακτη δρομολόγηση ,αλλά μας ενέκριναν να φεύγουμε από ΠΕΙΡΑΙΑ στις 06.00 το πρωί αντί 09.00 που ζητούσαμε και να εκτελούμε άλλο ένα δρομολόγιο από ΠΕΙΡΑΙΑ μια ώρα μετά το τελευταίο βραδινό πλοίο δηλαδή άλλες φορές 19.30 άλλες 20.30 άλλες 21.45.

Όπως ήταν φυσικό δεν αποδεχθήκαμε αυτά τα πρωτοφανή ωράρια και θα επανέλθουμε με νέο αίτημα οπού θα ζητάμε να εφαρμοσθεί και σε εμάς ότι έχει δοθεί σε αντίστοιχες έκτακτες δρομολογήσεις .

 

ΑΔΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εμπορικό τμήμα ALPHA FERRIES