/

Δήμος Σίφνου: Ευχαριστήρια επιστολή στον Όμιλο Ευγενίδη για το πλοίο Rosella

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ομίλου Ευγενίδη  Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη έστειλε η Δήμαρχος  Σίφνου Μαρία Εμμ. Ναδάλη, με την ευκαιρία της αγοράς απο τον όμιλο του συμβαιτκού πλοίου Rosella. Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Ο συμπατριώτης μας κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης με χαρά μας ανακοίνωσε χθες την αγορά από τον Όμιλο Ευγενίδη ενός συμβατικού επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, κατάλληλου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων των Δυτικών Κυκλάδων και να καλύψει το κενό που άφησε το Speed Runner ΙΙΙ.

Η σημερινή δημόσια ανακοίνωση της εταιρείας χαροποιεί όχι μόνο τους Σιφνιούς αλλά και τους άλλους νησιώτες και προκαλεί αισιόδοξα συναισθήματα για μια εκσυγχρονισμένη ακτοπλοϊκή κάλυψη.

Στις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας, ο ερχομός του νέου πλοίου, με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που διαθέτει, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και υποδηλώνει τη βούληση του Ομίλου Ευγενίδη και προσωπικά του κ. Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη να συμβάλουν και να ενισχύσουν την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των νησιών μας. Ο Δήμος Σίφνου κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε το νέο πλοίο να έχει καλά ταξίδια.

Στο συμπατριώτη μας κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη και στους ανθρώπους της εταιρείας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και ευδοκίμηση.

Σίφνος, 9/12/2022

Η Δήμαρχος Σίφνου

Μαρία Εμμ. Ναδάλη»