Δελτίο τύπου Kefalonian Lines

Η βαθιά αγάπη, η αμέριστη συμπαράσταση και η σαφής προτίμηση που επέδειξαν οι συμπατριώτες μας που ταξίδεψαν τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με το «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ», ταρακούνησε συθέμελα το μονοπωλιακό ακτοπλοϊκό κατεστημένο του νησιού μας, που επιχειρεί με κάθε τρόπο να κρατήσει έρμαιο των ορέξεων του το περήφανο νησί μας. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η ερώτηση του Βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, κου. Σταύρου Κοντονή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, στην οποία απροκάλυπτα και προκλητικά ο Βουλευτής Ζακύνθου προτείνει την αποδρομολόγηση του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» αφού δήθεν η Κοινοπραξία Ζακυνθινών συμφερόντων “καλύπτει ομαλώς τις ανάγκες της τουριστικής αλλά και της δύσκολης χειμερινής περιόδου”!!!!

Στην κατάπτυστη και συκοφαντική για την Εταιρεία και το πλοίο μας ερώτηση του, για την οποία σύντομα θα λογοδοτήσει ενώπιον της Αστικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, ο Βουλευτής Ζακύνθου κάνει λόγο για δήθεν “υποσχέσεις” υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Ναυτιλίας για μη δρομολόγηση άλλου πλοίου στη Κεφαλονιά “υπό οιεσδήποτε προϋποθέσεις ή πλοιοκτησία κατά την επερχόμενη θερινή περίοδο”!!!!!

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι ακτοπλοϊκές ανάγκες της Κεφαλονιάς ρυθμίζονται “εν κρυπτώ” και παρανόμως με “υποσχέσεις” και ανταλλάγματα και αυτές οι πρακτικές υιοθετούνται από Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, ελεύθερου και υγιούς ανταγωνισμού.

Όσον αφορά στην επικαλούμενη με την ερώτηση έλλειψη των απαιτούμενων πιστοποιητικών του πλοίου, ο κος. Κοντονής καταγράφεται ως κοινός ψεύτης και συκοφάντης, αφού γνωρίζει ως δικηγόρος επί πολλά έτη της Ζακυνθινής κοινοπραξίας, ότι ουδεμία άδεια δρομολόγησης πλοίου εγκρίνεται χωρίς την προσκόμιση των ανωτέρω πιστοποιητικών.

Όσον αφορά στα “αδιαφανή και μεροληπτικά” κριτήρια δρομολόγησης του «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ», μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει τον καθρέπτη του και εκεί θα δει “αδιαφανή και μεροληπτικά” κριτήρια στην σχετική ερώτηση του.

Είναι κρίμα που ο κοινοβουλευτικός μανδύας και η βαριά σφραγίδα του Βουλευτή Ζακύνθου χρησιμοποιείται για ιδιοτελείς και προκλητικά μεροληπτικούς σκοπούς, ενταγμένους στη διατήρηση μονοπωλιακών συμφερόντων στο Ιόνιο.

Είμαστε συγκινημένοι από την αγάπη των συμπατριωτών μας.

Μας εμπιστεύτηκαν. Τους δικαιώσαμε.

Μας προτίμησαν. Τους ευχαριστούμε.

Μαζί δίνουμε την μάχη για την τουριστική ανάπτυξη και την ομαλή ακτοπλοϊκή σύνδεση της αγαπημένης μας Κεφαλονιάς.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τους θεσμικούς παράγοντες του νησιού μας, αρωγούς και συμπαραστάτες μας, αφού η ανάπτυξη της Κεφαλονιάς, δεν έχει κόμμα, δεν έχει χρώμα, δεν έχει χώρο για προσωπικά και πολιτικά παιχνίδια.

Ενώ λοιπόν ο κος. Κοντονής σύντομα θα βρεθεί να λογοδοτήσει για τα ειπωθέντα από αυτόν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η KEFALONIAN LINES με το «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ», απτόητη από απειλές και συκοφαντικά λιβελογραφήματα, θα συνεχίσει να υπηρετεί τον περήφανο λαό της Κεφαλονιάς με επίπεδο υπηρεσιών που αξίζουν στον Κεφαλονίτικο λαό και την Κεφαλονίτικη κουλτούρα.

Με εκτίμηση,

Από την Εταιρεία