ΑΝΕΝΔΥΚ
ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ

ΑΝΕΝΔΥΚ: Συνεργασία με την Island Eco Ferries στον τομέα ηλεκτρονικών κρατήσεων εισιτηρίων

Η εταιρία Island Eco Ferries Ltd, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο επιβατικό κοινό την έναρξη της συνεργασίας της με την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΝΔΥΚ στον τομέα ηλεκτρονικών κρατήσεων εισιτηρίων επιβατών με προορισμό τη Γαύδο, από τα λιμάνια της Αγίας Γαλήνης και του Πλακιά.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άμεσα τη διαθεσιμότητα δρομολογίων, θέσεων και ναύλων από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας (https://www.gavdosdaycruise.com/#/en/), αφού προηγουμένως πληρώσουν ηλεκτρονικά και λάβουν απευθείας την κάρτα επιβίβασής τους. Το ίδιο απλή θα είναι και η επιστροφή αντιτίμου του ναύλου σε περίπτωση ακύρωσης των δρομολογίων -π.χ. λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών- άμεσα στη πιστωτική κάρτα που χρησιμοποίησαν για τη χρέωση.

Επιπλέον, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προσφορές μέσω μοναδικού κωδικού για εκπτώσεις, αφού προηγουμένως πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον διαδικτυακό τόπο https://www.gavdosdaycruise.com/#/en/.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της άριστης 10 ετους συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και δέσμευση για τη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους επιβάτες σε αγαπημένους προορισμούς.

Επισημαίνεται, οτι η Island Eco Ferries Ltd συνεργάζεται με την Εσθονική Smart bics Ou, που αποτελεί κορυφαίο προμηθευτή προγραμμάτων στη διαχείριση ναυτιλιακών εταιριών και χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο τεχνολογικά λογισμικό πρόγραμμα για την επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων.

Σας περιμένουμε στο πλοίο.

φωτο: ΑΝΕΝΔΥΚ

sroussos@nautilia.gr