ΑΝΕΚ SUPERFAST : Εντυπωσιακή Εκδήλωση στο OLYMPIC CHAMPION

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, που διοργάνωσε   η ΑΝΕΚ LINES με αφορμή τη συνεργασία της με την Attica Group, για τους τουριστικούς πράκτορες, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Ηράκλειο, στο πλοίο “OLYMPIC CHAMPION”.

O κ. Χαράλαμπος Σαλβαράκης, Σύμβουλος Διοίκησης της ANEK LINES, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η υγιής ανάπτυξη της επιβατηγού ναυτιλίας αποτελεί την αποτελεσματικότερη θωράκιση των νησιών μας”. Στο ερώτημα δε, αν ο κλάδος της ακτοπλοΐας θα εξακολουθήσει να είναι βιώσιμος ο κος Σαλβαράκης ανέφερε ότι “o πρωταγωνιστικός ρόλος δύο εταιρειών της ΑΝΕΚ LINES και της SUPERFAST FERRIES, που για σειρά ετών έχουν αποδείξει ότι πραγματικά λαμβάνουν τα μηνύματα των καιρών και τα αξιολογούν κατάλληλα, τις οδήγησε σε συνεργασία στις γραμμές Πάτρα – Ανκόνα και Πειραιά – Ηράκλειο. Μια συνεργασία που στόχο έχει το όφελος του επιβάτη και του τόπου.”

FWTOGRAFIA-2

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο κ. Πέτρος Βέττας, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group, ο κ. Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ANEK LINES, καθώς & κορυφαία στελέχη των δύο εταιρειών.

 

 

Οι περισσότεροι από 150 τουριστικοί πράκτορες, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του OLYMPIC CHAMPION.

Το OLYMPIC CHAMPION είναι ένα νεότευκτο, υπερσύγχρονο πολυτελές πλοίο με δυνατότητα μεταφοράς 1.850 επιβατών, 670 ΙΧ οχημάτων και ταχύτητα 30 κόμβων και δραστηριοποιείται ήδη στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς, σε συνδυασμό με το επίσης υπερσύγχρονο SUPERFAST XII.

FWTOGRAFIA-3

Οι παριστάμενοι, αφού απόλαυσαν ένα πλούσιο buffet με εκλεκτά εδέσματα, έλαβαν κατά την αναχώρησή τους καλαίσθητα, συμβολικά δώρα και των δύο εταιρειών.

Η συνεργασία της ΑΝΕΚ LINES & της SUPERFAST FERRIES αναβαθμίζει περαιτέρω την ποιότητα ταξιδιών της πολυσύχναστης γραμμής, καθώς δίνει τη δυνατότητα για εκτέλεση μέχρι και τεσσάρων δρομολογίων ημερησίως.

ΑΝΕΚ SUPERFAST : Ταξιδεύουμε παρέα

 

FWTOGRAFIA_1