ΑΝΕΚ LINES ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2011” ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΙΑΣ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

 

H ANEK, ενισχύοντας τις δράσεις προώθησης του ελληνικού ελαιολάδου, χορηγεί έκπτωση 50% στους εκθέτες – επισκέπτες της έκθεσης «Ελαιοτεχνία 2011», Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς και Ελαιολάδου, που διοργανώνει η Compass Expo, από 1-3 Απριλίου, στο Expo Athens-Ανθούσα.

Στην Ελλάδα, την τρίτη ελαιοπαραγωγό χώρα στον κόσμο, οι δράσεις που πραγματοποιεί η ΑΝΕΚ για την προώθηση του εγχώριου ελαιολάδου είναι σημαντικές:

–        Ταξιδεύει εδώ και δύο χρόνια το ελληνικό ελαιόλαδο, με δική της πρωτοβουλία, μέσω χιλιάδων δώρων – δειγμάτων στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

–        Χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της αποκλειστικά ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

–         Προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της στις τραπεζαρίες των πλοίων της μια συσκευασία βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, προβάλλοντας τα μοναδικά οφέλη της Κρητικής Μεσογειακής Διατροφής .

–        Υποστηρίζει ένθερμα δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έχουν ως κεντρικό θεματικό άξονα το ελαιόλαδο. Όπως η «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010», η «Αυτοκινητοδρομία της Ελιάς», ο «Αρχαίος ελαιώνας της Κρήτης στο βάθος του χρόνου», κλπ.

–        Αναδεικνύει την αξία του ελαιολάδου και των κρητικών προϊόντων, μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ καθώς και από το εταιρικό περιοδικό «Ανεκόραμα» το οποίο διανέμεται δωρεάν εν πλω σε όλους τους ταξιδιώτες της ANEK LINES.

 

 

Σ’αυτά τα πλαίσια στηρίζει και την «Ελαιοτεχνία 2011», μία ενδιαφέρουσα κλαδική έκθεση η οποία απευθύνεται στους ελαιοπαραγωγούς, στους εκπροσώπους των συνεταιρισμών, των ενώσεων, των τυποποιητικών επιχειρήσεων, στους εμπόρους, διανομείς και λιανοπωλητές, στους καταναλωτές κλπ. (Για περισσότερες πληροφορίες στο www.eleotexnia.gr ).

Συγκεκριμένα, για μία ακόμα χρονιά, η Εταιρεία προσφέρει έκπτωση 50% στους εκθέτες – επισκέπτες και τα οχήματα αυτών που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της.

Η παροχή αφορά στις γραμμές που η ΑΝΕΚ LINES εξυπηρετεί και περιλαμβάνει καμπίνες ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

 

Προσοχή:  Η έκπτωση θα παρέχεται μόνον με την επίδειξη της πρόσκλησης για συμμετοχή-επίσκεψη στην “Ελαιοτεχνία 2011”

Τα εισιτήρια μπορούν να παραληφθούν μόνο από τα Κεντρικά Πρακτορεία της ΑΝΕΚ: Πειραιά (Ακτή Κονδύλη 22, τηλ. 210 4197510), Ηρακλείου (Λεωφ.Δημοκρατίας 11, τηλ 2810 222481),Χανίων ( Λεωφ. Σούδας 28210 80050). Για όποια περαιτέρω διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων ΑΝΕΚ LINES τηλ: 210 4197420.