Αγορά νέου πλοίου από τη Golden Star Ferries.

 

Σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης , η εταιρεία Golden Star Ferries , αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την Ακτοπλοϊα, επενδύει, με ίδια κεφάλαια, στην αγορά ενός ακόμα πλοίου, δημιουργώντας έτσι τα εχέγγυα για νέα δεδομένα στα ταξίδια σας.

Το νέο  πλοίο, αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και πληρεί όλους τους κανονισμούς της Eurosafe θα στολίζει τις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά μας.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 131,9 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,19 μ., ολική χωρητ. 5376 τον., δυνατότητα μεταφοράς 2300 επιβατών 350 Ι.Χ. και 40 φ/γ., θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμμένης και οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα απο τις καιρικές συνθήκες.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό για την αποδοχη και την αγάπη που περιέβαλε την Golden Star Ferries σε αυτά τα τρία χρόνια της ζωής της και να διαβεβαιώσουμε για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του [email protected] η ονομασία του νεότευκτου πλοίου θα επιλεχθεί κατόπιν δημόσιας ψηφοφορίας που θα τεθεί προς το κοινό,μέσα απο την ιστοσελίδα της εταιρείας www.goldenstarferries.gr.

Αρχικά θα προταθούν υποψήφια ονόματα από τα οποία η εταιρεία θα επιλέξει τέσσερα από αυτά.

Στη συνέχεια η εταιρεία θα θέσει στην διάθεση του κοινού την επιλογή του ονόματος του νεότευκτου πλοίου μέσω δημόσιας ψηφοφορίας που θα αναρτηθεί στην ιστοσελιδα της, www.goldenstarferries.gr.

Μία κίνηση που δείχνει την επιστοσύνη της εταιρείας προς το κοινό,που εδώ και δύο χρόνια την στηρίζει και εκτιμά τις υψηλές υπηρεσίες που συνεχίζει να προσφέρει,σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνάει η χώρα μας και που έχει πλήξει ιδιαίτερα τον τομέα της Ακτοπλοΐας.

Εμείς απο την πλευρά μας αυτό που ευχόμαστε είναι καλή επιτυχία προς την Golden Star Ferries,καλά ταξίδια να έχει το νεότευκτο στολίδι της και ο Άγιος Νικόλαος να είναι πάντα προστάτης του.