/

Το Silver Queen αγόρασε η Golden Star Ferries

SILVER_QUEENΣτην αγορά του γιαπωνέζικου οχηματαγωγού “Silver Queen” προχώρησε η Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου. Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1998, έχει μήκος 134 μέτρα και το πλάτος του είναι 21,03 μέτρα και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 20 κόμβων.

Θα κάνει εκτεταμένες μετασκευές σε ελληνικό ναυπηγείο ώστε να προσαρμοστεί στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Το πλοίο αναμένεται να δρομολογηθεί στις αρχές του 2023.

Η εταιρεία έχει άλλα δύο πλοία. Το Superferry που εκτελεί του δρομολόγιο Ραφήνα- Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και το Super Express στη γραμμή Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Ίο -Σαντορίνη.

 

Το μήνυμα του Δημήτρη Στεφάνου στο facebook
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Fantasia GOLDEN STAR FERRIES Fantasia © shinagawa masao MarineTraffic.com"
404Stefanos Papandreou, Maroulis Nikos και 402 ακόμη
148 σχόλια
27 κοινοποιήσεις