8 Χρόνια [email protected]

 

Ήταν 18 Ιανουαρίου του 2005 όταν το [email protected] σήκωσε πανιά για την ανοικτή θάλασσα του internet. Για να μπορέσουν όλοι οι καραβολάτρες και οι άνθρωποι της θάλασσας και της ναυτιλίας να βρούν μια “στέγη” ένα ψηφιακό “σπίτι”, οπού θα μπορούσαν να καταθέσουν τις απόψεις τους, τις ιδέες τους και να μοιραστούν τις φωτογραφικές εμπειρίες τους με όλα τα μέλη του [email protected] σε πάνω από 140.000 χιλιάδες θέματα συζήτησης.
Το
[email protected] μεγάλωσε και έγινε το μεγαλύτερο forum για τη ναυτιλία στην Ελλάδα έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 12.500 μέλη, χάρη στην αγάπη όλων των φίλων που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και το στηρίζουν μέχρι σήμερα. Γιατί το [email protected] είστε εσείς. Είμαστε όλοι εμείς.Μια μεγάλη οικογένεια.
Περάσαμε όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις όπως συμβαίνει σε όλες τις υγιείς κοινωνίες. Ταξιδέψαμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό περνώντας μοναδικές στιγμές.

 

Ύστερα από μια άτυχη στιγμή που μας κράτησε μακριά από τη θάλασσα για λίγο καιρό φτάσαμε στα όγδοα γεννέθλια μας και μια νέα εποχή ξεκινάει για το

[email protected]. Μια εποχή πιό δυναμική που κόντρα στους καιρούς που ζούμε θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να στηρίζουμε και να είμαστε κοντά σε αυτό που αγαπάμε. Στη θάλασσα.. στη ναυτιλία.. στα καράβια.. και στους ανθρώπους τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη που δείχνετε τόσα χρόνια.
Χρόνια πολλά [email protected]..
Πάντα να μας ταξιδεύεις..