10 ΧΡΟΝΙΑ nautilia.gr!!

Ήταν 18 Ιανουαρίου 2005 όταν το nautilia.gr, σήκωσε άγκυρα και ξεκίνησε το ταξίδι του στην ανοιχτή θάλασσα του internet. Το καράβι του nautilia.gr ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα έχοντας για πλήρωμα απλούς καραβολάτρες που τους ένωσε η αγάπη για τα πλοία και τη θάλασσα. Αρμένισε σε όλες τις θάλασσες του κόσμου μαζί με τους Έλληνες ναυτικούς στα μεγάλα ταξίδια τους, κρατώντας τους σε επαφή με την πατρίδα. Το καράβι του nautilia.gr, το καράβι μας, όπως όλα τα πλοία, συνάντησε φουρτούνες και άσχημους καιρούς. Χιλιάδες ήταν αυτοί που επιβιβάστηκαν, άλλοι κατέβηκαν σε κάποιο λιμάνι, φίλοι καλοί “ταξίδεψαν” για πάντα και η θύμηση τους θα συνοδεύει τα ταξίδια μας.
Τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε το καράβι μας, δεν ήταν ικανά να το βγάλουν από την πορεία του. 10 χρόνια μετά, συνεχίζει να μεγαλώνει αποτελώντας εδώ και πολλά χρόνια το #1 ναυτιλιακό forum στην Ελλάδα. Μαζί με το nautilia.gr μεγαλώνει και το πλήρωμα του, αριθμώντας περισσότερα από 14.500 μέλη, τα οποία μοιράζονται πληροφορίες, γνώσεις, εμπειρίες, φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο σε περισσότερα από 179.000 θέματα που αφορούν τη ναυτιλία και το ναυτικό επάγγελμα, τα θαλάσσια σπορ και ασχολίες καθώς και ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το portal του nautilia.gr προσφέροντας καθημερινή ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στην Ελληνική και την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, είναι η “πύλη” για την είσοδο σας στον κόσμο της θάλασσας. Άλλωστε, η μεγαλύτερη θαλασσινή παρέα είναι εδώ!!

Όλα αυτά τα χρόνια, γνωριστήκαμε, κάναμε φίλους, πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις, ταξιδέψαμε μαζί.. και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε..
Στην Ελλάδα του 2015, στην Ελλάδα της κρίσης, το nautilia.gr, στέκεται ακλόνητο και συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά να βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική ναυτιλία και τους ναυτικούς μας.
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Χρόνια Πολλά και Καλοτάξιδα nautilia.gr

Μοιραστείτε τις ευχές σας μαζί μας πατώντας στο link:
https://nautilia.gr/forum/showthread.php?183678-10-%D7%F1%FC%ED%E9%E1-nautilia-gr