Ανδρέας Κάλβος: Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το πρώτο δρομολόγιο

Ανδρέας Κάλβος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες έτσι ώστε το Ανδρέας Κάλβος να είναι έτοιμο να αναλάβει δράση τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, σύμφωνα με τις τελέυταίες πληροφορίες. Τις εργασίες στο νέο απόκτημα της  Levante Ferries, επιβλέπει ο ίδιος ο κ. Θεοδόσης με τα σχέδια υπό μάλης, από το πρωί έως το άλλο πρωί, καθώς η εταιρία επισήμως έχει ανακοινώσει ότι η γραμμή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της  παρόλο που δεν θα έχει υπογραφεί η σύμβαση με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

kalvos theodosis 2 kalvos theodosis

Για να τηρηθούν οι ημερομηνίες τα συνεργεία δουλεύουν μέρα και νύχτα με προτεραιότητα το μηχανοστάσιο και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του πλοίου καθώς η ασφάλεια επιβατών και πληρώματος είναι η πρώτη προτεραιότητα της Levante Ferries.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες του www.kefaloniapress.gr, από το γκαράζ και το μηχανοστάσιο, με τον Αρχιμηχανικό κ.  Βασίλη  Παγανοπουλο να ελέγχει μέχρι και το τελευταίο γρανάζι.

kalvos mixanikos kalvos engine kalvos engine 2

Σε λίγες μέρες τα κίτρινα σινιάλα του Aνδρέας Κάλβος θα ομορφύνουν την Πάτρα, τη Σάμη, και τον Πίσω Αετό. Ένα ακόμα πλοίο της Levante Ferries θα προσφέρει την ευκαιρία στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης αλλά και τους τουρίστες που θα επισκεφθούν τα νησιά, να ταξιδεψουν με ασφάλεια και άνεση.

φωτογραφίες – πληροφορίες
kefaloniapress.gr